Ν. Κολλύρας & Ι. ΑβραμίδηςVedi

Η εταιρεία VEDI δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και ειδικότερα στο σχολαστικό σχεδιασμό, την άρτια κατασκευή και την επιμελή τοποθέτηση επίπλων κουζίνας - κατά βάση - αλλά και ντουλάπας, πόρτας και επίπλου.

Η εταιρεία VEDI, συνεπής ως προς τις θεμελιώδεις αξίες και το εταιρικό όραμα των ιδρυτών της, παρέχει ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένα στα μέτρα κάθε πελάτη.

VEDI Ν. ΚΟΛΛΥΡΑΣ - ΙΩΣ. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Ο.Ε.Ιστορικό

Ιδρύθηκε το 1992 στην πόλη της Λάρισας από τους Ν. Κολλύρα και Ι. Αβραμίδη και διαθέτει μια υπερσύγχρονη, κάθετη και πλήρη μονάδα επεξεργασίας ξύλου – συνολικής έκτασης 2.000 τ.μ.

Το 2006 εγκαινιάζεται η νέα έκθεση της εταιρείας: σε ένα μοναδικό χώρο απαράμιλλης αισθητικής, οι άνθρωποι της VEDI περιμένουν τους επισκέπτες – εργολάβους και ιδιώτες – προκειμένου να τους ξεναγήσουν στον κόσμο της εταιρείας, να συζητήσουν μαζί τους, να κατανοήσουν τις ανάγκες τους, ακόμη και να σχεδιάσουν μαζί – σε ηλεκτρονικό υπολογιστή – τα προϊόντα των ονείρων τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣΣχεδιασμός & παραγωγή επίπλων υψηλής ποιότητας & σύγχρονου design που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε χώρου.

Η πολιτική της Ν.ΚΟΛΛΥΡΑΣ – Ι. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Ο.Ε. είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της, έτσι ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών της πέρα από τις προσδοκίες τους.
Για να πετύχει το στρατηγικό της στόχο η Διοίκηση της Ν.ΚΟΛΛΥΡΑΣ – Ι. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Ο.Ε. εφαρμόζει σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000 και δεσμεύεται να διασφαλίσει διαρκώς:

  • Τη γνωστοποίηση και εφαρμογή της Πολιτικής Ποιότητας σ’ όλα τα επίπεδα της εταιρείας.
  • Την καθιέρωση αντικειμενικών σκοπών και στόχων για την συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και την στενή παρακολούθηση τους μέσω των τακτικών ανασκοπήσεων.
  • Τη διάθεση των απαραίτητων πόρων για την σωστή λειτουργία και εξασφάλιση της καταλληλότητας και αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.
  • Την ευαισθητοποίηση όλου του προσωπικού της εταιρείας στα θέματα ποιότητας και ενεργή συμμετοχή του για την βελτιστοποίηση των διεργασιών.

Η τελική ευθύνη για την ορθή Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ανήκει στη Διοίκηση της εταιρείας και κάθε αναφορά ή αδυναμία επίλυσης κάποιου προβλήματος ή παραπόνου πελατών θα αναφέρεται σε αυτή.

READ MORE ABOUT OURConcept

vedi
vedi κατασκευη κουζινας
https://www.vedi.gr/wp-content/uploads/2021/01/vedi-logo-2021-sm.png
Ποιότητα Vedi
Η εταιρία VEDI σχεδιάζει και παράγει έπιπλα υψηλής ποιότητας και σύγχρονου design που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε χώρου.
Προϊόντα
Κατασκευή Κουζίνας
Εξοπλισμός επαγγελματικών χώρων
Σχεδιασμός Ντουλάπας
Ειδικές Κατασκευές
Επικοινωνία
5o χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα
Social
facebook vedi
instagram vedi
espa